Trouw Tips

DJ Trouwfeest overzicht

De juiste DJ op uw trouwfeest of huwelijksfeest maakt het verschil op de dansvloer, een DJ maakt of kraakt je feest. Een DJ voor je trouwfeest kiezen is niet eenvoudig als je in Google “DJ Trouwfeest” intypt krijg je ongeveer 70.400 resultaten. Uit ervaring weten wij dat geen enkel dansfeest hetzelfde is. Wij helpen jullie om de juiste DJ te kiezen. Op onze website bieden we een overzicht van enkele zeer ervaren dj’s die al jaren de muziek verzorgen op huwelijksfeesten.

DJ Trouwfeest – De Trouwfeest DJ

De Trouwfeest DJ is thuis in alle soorten muziek. Op die manier manier kunnen we het feest voor iedereen onvergetelijk maken. Of je nu aan Tom vraagt of hij een boogie, 70’s, 80’s, 90’s of Top 50 hit wil draaien of juist een rustiger genre hij zal het feest tot een spetterend dansfeest brengen.

DJ Trouwfeest Tom

DJ Trouwfeest Tom Cosyns verzorgt u huwelijksfeest stijlvol. Met meer dan 50 trouwfeesten per jaar is DJ Tom één van de meest geboekte feest DJ’s in Vlaanderen. De muziek is zeer bepalend om tot een geslaagd feest te komen, laat dit dan ook over aan Trouwfeest DJ Tom. Hij is een Professionele All Round DJ met 25 jaar ervaring in het draaien van trouwfeesten en andere dansgelegenheden. De discobar heeft een zeer exclusieve DJ booth, de led torens en de mooie lichtshow zorgen voor een schitterende sfeer. Tom is zaakvoerder van De Trouwfeest Dj, een concept gespecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, trouwparty’s en trouwfuiven. De ideale dj huwelijksfeest dus.

Coverband

Atomika is een allround covergroep en partyband! Maar Atomika is ook zoveel meer. Wij kunnen zelfs voor een DJ zorgen die na onze set de party nog laat doorgaan tot in de vroege uurtjes! Kortom: Atomika is de ideale band voor uw event!

Trouw in de tuin en kies voor een Strechtent

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm. Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? Kies uit ons aanbod van stretchtenten in verschillende kleuren en formaten. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden. Onze stretchtenten zijn beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden. Al onze stretchtenten zijn waterdicht en bestand tegen sterke wind. Ze bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Bovendien zijn de tenten brandveilig en niet ontvlambaar.

Trouwkostuum limburg
Het plannen van een bruiloft; zo begin je Green Village.
Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Het grote plannen is nu officieel begonnen! Wat trek je aan, wie wordt de fotograaf, op welke datum willen we trouwen, waar willen we trouwen? Allemaal zaken die geregeld moeten worden voor de grote dag. Er komt veel op jullie af, maar welke vraag heeft nu de prioriteit en waar moet je als eerste mee beginnen? In deze blog geven je een aantal handvatten voor de planning!Trouwen op dezelfde datum als toen jullie verkering kregen? Elkaar het ja-woord geven op een datum waar een persoon met dwangneurose jaloers op is? Dan is de datum easy peasy en kun je direct op zoek gaan naar de perfecte trouwlocatie die deze datum beschikbaarheid heeft. Nog geen specifieke datum in gedachten? Bepaal dan eerst samen in welk seizoen jullie willen trouwen en kies daarop je locatie uit. Wordt het een winter-sprookjeshuwelijk of een zomerse dag op het strand?Het budget van jullie bruiloft is superbelangrijk. Zonder dit vooraf bepaald te hebben, kun je niet gaan plannen. Bepaal samen hoeveel geld jullie waar aan willen uit gaan geven. In the end kost een bruiloft gewoon veel geld en zullen er dus keuzes gemaakt moeten worden.
smoking kopen
Budget tips voor je bruiloft 

Mannen, mannen mannen… waarom duurt het zooooo lang om jou ten huwelijk te vragen? Wat ik vaak hoor is dat de mannen pas gaan vragen als ze eerst genoeg hebben gespaard voor de bruiloft.. en ze denken dat er heeeeeel veel geld nodig is voor de droombruiloft.  Gemiddeld wordt er 15.000 euro in Nederland aan een bruiloft uitgegeven. Helemaal mee eens: het is A LOT!!  Maar het hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Laat je vriend mijn blog lezen;), misschien gaat hij je (nog) eerder ten huwelijk vragen;)). Hier zijn wat budgetvriendelijke tips!
Verse wafels kopen
Kosten bruiloft in kaart brengen: hoe blijf ik binnen het trouwbudget?
Wat zal ons huwelijk kosten? Uiteraard kunnen jullie dit zo uitgebreid of goedkoop maken als jullie zelf willen. De huwelijksvoltrekking kost gemiddeld tussen de €500 en €1000. Dit is sterk afhankelijk van het gewenste moment van trouwen en is ook per gemeente zeer verschillend. Naast de huwelijksvoltrekking zijn er oneindig veel mogelijkheden om jullie trouwdag in te richten. Indien je nog geen idee hebt van wat hierbij komt kijken, neem dan even een kijkje op onze checklist trouwen. Hiermee krijg je een goed beeld van wat er allemaal geregeld wordt bij een gemiddelde bruiloft. Voordat je een van deze zaken gaat regelen, is het raadzaam om eerst jullie trouwbudget te bepalen. Hoeveel mag jullie gehele bruiloft kosten met alles erop en eraan? Als jullie het totale budget voor jullie trouwdag hebben bepaald kun je gaan nadenken over hoeveel jullie uit willen geven per onderdeel van jullie bruiloft. De hulp van iemand met ervaring is hierbij zeer prettig. Hoe beter je start is bij het budgetteren, des te meer plezier heb je er later van tijdens de voorbereiding.
trouwfotograaf
Wat kost een bruiloft
Gratis trouwen klinkt aantrekkelijk en is in iedere gemeente mogelijk. Het moet volgens de wet namelijk mogelijk zijn om in iedere gewenste gemeente te kunnen trouwen. Hou er rekening mee dat jullie op een wachtlijst terecht komen, wanneer jullie gratis willen trouwen. Het moment dat je dan mag trouwen, bepaal je niet zelf, maar de gemeente. Dit plannen ze vaak op maandag in de vroege uurtjes. De locatie is dan een kantoor of balie waarna je binnen enkele minuten weer buiten staat, een zeer sobere maar goedkope manier van trouwen.

Hou er rekening mee dat gratis trouwen nooit helemaal gratis is. Er zijn altijd enkele administratieve kosten die de gemeente in rekening zal brengen zoals de kosten voor de uitreksels van het bevolkingsregister.

Een reden om te kiezen voor gratis trouwen is allereerst een klein budget. Een tweede reden om te kiezen voor gratis trouwen kan zijn om gebruik te kunnen maken van een ongebruikelijke trouwlocatie of ongebruikelijk moment. Om dit te realiseren combineer je gratis trouwen met de voltrekking van de trouwceremonie op een plek en tijdstip naar eigen keuze. Zo heb je een unieke trouwceremonie die helemaal bij jullie past en het officiële gedeelte vrijwel kosteloos. Het kan ook mogelijk zijn dat een trouwambtenaar geheel volgens jullie idee en keuze officieel kan trouwen, maar hiervoor is toestemming van de gemeente nodig. Het verschilt erg per gemeente of ze hier aan mee willen werken. Er zijn dus veel regeltjes waar je rekening mee moet houden.

Begroting bruiloft Girls of honour.
Hoe goed je ook je best doet om binnen je budget te blijven, je zult altijd zien dat er toch nog onverwachte kosten om de hoek komen kijken. Reserveer daarom in je begroting 10 à 15% van je totaalbedrag voor onvoorziene kosten. Benieuwd hoe andere bruidsparen omgingen met de geldzaken voor hun bruiloft?
NINA weddings Zo bepaal je je trouwbudget NINA weddings.
Ja, dit gaat ten koste van je budget, maar hierdoor bespaart het je veel zoekwerk, tijd en uiteindelijk ook geld, doordat je de juiste keuzes kunt maken. Een weddingplanner kan je de beste leveranciers aanleveren en weet tips en tricks om te besparen op je kosten. bruiloft budget planning trouwlocatie wedding.
Budget bruiloft opmaken, gemiddelde kosten en bezuinigen Mens en Samenleving: Man en vrouw.
Het budget bepalen. Bij het opmaken van een budget voor je bruiloft kun je het best eerst de gemiddelde kosten van alle gewenste onderdelen in kaart brengen en op die manier het totaalbedrag berekenen dat nodig is voor jouw huwelijksdag.